Pirita Nakkalajarvi

Pirita Näkkäläjärvi liittyy Luontoan neuvonantajajoukkoon

Strategia- ja viestintäasiantuntija Pirita Näkkäläjärvi on aloittanut Luontoan neuvonantajana. Pirita keskittyy työssään erityisesti vastuullisuuden yhdistämiseen liiketoiminnan taloudellisiin tavoitteisiin.

Strategia- ja viestintäasiantuntija Pirita Näkkäläjärvi on aloittanut Luontoan neuvonantajana. Pirita keskittyy työssään erityisesti vastuullisuuden yhdistämiseen liiketoiminnan taloudellisiin tavoitteisiin. Hänen osaamisensa vahvistaa lisäksi entisestään Luontoan yritysmaailmassa täysin uniikkia osaamista alkuperäiskansojen oikeuksiin ja niiden yritysvastuulinkityksiin liittyen.

”Piritan vahva kokemus johtotehtävissä ja konsulttina strategia- ja viestintäprosessien, yrityskauppojen ja sijoitustoiminnan teemoissa tukee Luontoan liiketoimintaosaamista ja parantaa kykyämme yhdistää yritysten kunnianhimoiset vastuullisuustavoitteet osaksi niiden kokonaisvaltaista strategiaa. Iloitsen myös siitä, että Piritan kautta jo ennestään ainutlaatuinen osaamisemme alkuperäiskansojen ja saamelaisten oikeuksiin liittyen vahvistuu. Tämä avaa mahdollisuuksia uusiin asiakkaitamme kiinnostaviin avauksiin esimerkiksi vihreän siirtymän vaatimiin teollisiin investointihankkeisiin, yritysjärjestelyihin, ja uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin liittyen”, sanoo Luontoan toimitusjohtaja Inka Musta.

Pirita Näkkäläjärvi näkee yhteistyössä paljon mahdollisuuksia.

”Olen jo pitkään yhdistänyt työtäni yritysmaailmassa sekä yhteiskunnallista vaikuttamista. Olen työskennellyt muun muassa energia-alan yritysten kanssa ja pystynyt vaikuttamaan alan sisältä esimerkiksi tuulivoiman kehittämiseen sekä samalla tuomaan yrityksille tietoa alkuperäiskansojen oikeuksista. Viime aikoina olen toiminut neuvonantajana myös ilmastonkorjaukseen liittyvässä keskustelussa. Vaikuttaminen monella rintamalla on tärkeää, jotta vihreä siirtymä on oikeudenmukainen kaikille, ja jotta luontokadon torjumiseen ja ilmastonmuutokseen sopeutumiseen liittyvät toimet eivät polje alkuperäiskansojen oikeuksia. Luontoa Consultingin kautta pääsen tekemään yritysten kanssa työtä aikamme suurimpien haasteiden ratkaisemiseksi ketterästi, mutta vaikuttavasti”, Pirita Näkkäläjärvi sanoo.

Pirita Näkkäläjärvellä on uniikki profiili, jossa yhdistyvät globaali liiketoiminta sekä alkuperäiskansojen oikeuksien edistäminen median ja poliittisen vaikuttamisen keinoin. Pirita pystyy toimimaan sillanrakentajana eri maailmojen välillä, koska hän ymmärtää sekä bisnesmaailmaa että oikeudenomistajien ja sidosryhmien näkökulmaa. Piritalla on työskennellyt aiemmin EY-Parthenonilla, PwC Strategy&:lla, Booz & Companylla ja Merrill Lynchilla sekä Helenillä, Metsolla ja Nokialla. Lisäksi Pirita on toiminut Ylen saamenkielisten sisältöjen päätoimittajana ja hän on Saamelaiskäräjien vaaleilla valittu edustaja Inarista. Piritalla on kauppatieteiden maisterin tutkinto Helsingin kauppakorkeakoulusta (nyk. Aalto) sekä median ja viestinnän maisterin tutkinto (with Distinction) London School of Economicsista.

Luontoa Consulting on ketterä ja asiantunteva kumppani kaiken kokoisille organisaatioille kestävyysmurroksen toteuttamisessa. Tunnemme yritysvastuun vaatimukset ja tiedämme kuinka ne sovitetaan yhteen liiketoiminnan tavoitteiden kanssa. Erityisosaamistamme ovat yritysten luontoratkaisut sekä sidosryhmien osallistaminen yritysten vastuullisuustyön kehittämiseen.

Pirita Näkkäläjärvi LinkedInissa

Lisätietoja:

Neuvonantaja Pirita Näkkäläjärvi, 0405361137, pirita.nakkalajarvi@uniarts.fi

Toimitusjohtaja Inka Musta, 0406349900, inka@luontoaconsulting.fi

LinkedIn
Facebook
Threads
X
WhatsApp
Email