Panu Halme

Panu Halme vahvistamaan Luontoan biodiversiteettiosaamista

Dosentti, luonnonsuojelubiologi ja yliopistonlehtori Panu Halme aloittaa neuvonantajan roolissa Luontoa Consultingilla.

Dosentti, luonnonsuojelubiologi ja yliopistonlehtori Panu Halme aloittaa neuvonantajan roolissa Luontoa Consultingilla. Halme työskentelee myös jatkossa päätoimisesti Jyväskylän yliopistossa tutkimuksen ja opetuksen parissa, mutta haluaa käyttää osaamistaan kasvavasti liike-elämän kestävyysmurroksen toteuttamiseksi.

Halme on ollut mukana lukuisissa tutkimus- ja selvityshankkeissa eri sektoreiden luontovaikutusten selvittämiseksi ja toiminnan kehittämiseksi kohti luontopositiivisuutta. Viime aikoina yhtenä keskeisimmistä tutkimusaiheista Halmeella on ollut ekologisen kompensaation kehittäminen. Lisäksi Halme työskentelee aktiivisesti metsien kustannustehokkaiden suojelu- ja hoitoratkaisujen parissa.

– Luontoan visiona on olla pysäyttämässä luontokatoa. Uskomme, että yrityksillä ja koko elinkeinoelämällä on tässä iso rooli. Meille on valtavan hieno asia, että saamme Panu Halmeen kaltaisen huippututkijan tukemaan luontotyötämme ja vahvistamaan tiedemaailman ja yritysten yhteistyötä kestävyysmurroksen toteuttamisessa. Panu on laajasti arvostettu tutkija ja rohkea yhteiskunnallinen keskustelija. Meille Luontoalla on suuri kunnia, että pääsemme työskentelemään yhdessä Panun kanssa, Luontoa Consultingin toimitusjohtaja Inka Musta sanoo.

Myös Panu Halme odottaa yhteistyötä innolla.

– On selvää, että yrityksillä on merkittävä rooli aikamme suurimpien haasteiden, luontokadon ja ilmastokriisin ratkaisemisessa. Olen seurannut nopeaa muutosta mielenkiinnolla ja sparrannut yrityskenttää sivusta parempien ratkaisujen löytämisessä. Nyt halusin osallistua yrityskentän murrokseen myös sisältä päin, sekä ymmärtääkseni kenttää paremmin että tuodakseni oman osaamiseni vielä paremmin yhteiskunnan käyttöön. Luontoa oli minulle luonnollinen paikka tähän, koska yritys on alusta saakka halunnut saada oikeita tuloksia aikaan ja osallistua tämän ainutlaatuisen planeettamme tulevaisuuden turvaamisen, Panu Halme kertoo.

Luontoa Consulting on ketterä ja asiantunteva kumppani kaiken kokoisille organisaatioille kestävyysmurroksen toteuttamisessa. Tunnemme yritysvastuun vaatimukset ja tiedämme kuinka ne sovitetaan yhteen liiketoiminnan tavoitteiden kanssa. Erityisosaamistamme ovat yritysten luontoratkaisut sekä sidosryhmien osallistaminen yritysten vastuullisuustyön kehittämiseen.

Lisätietoja:

Panu Halme, neuvonantaja, 040 8054945, panu.halme@jyu.fi

Inka Musta, toimitusjohtaja, 040 6349900, inka@luontoaconsulting.fi

LinkedIn
Facebook
Threads
X
WhatsApp
Email