Palvelumme

Asiantuntevien palveluidemme avulla nostat yrityksesi vastuullisuustyön tasoa ja saat vastuullisuudesta kilpailuetua. Sovitamme palvelumme aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka voimme auttaa juuri sinun yritystäsi!

Vastuullisuus

Kaipaako yrityksesi vastuullisuusstrategia päivitystä tai puuttuuko se vielä kokonaan? Avullamme viet vastuullisuuden yrityksesi liiketoiminnan ytimeen osaksi jokapäiväistä toimintaanne. Autamme tunnistamaan oman toimintanne keskeisimmät vaikutukset, asettamaan tavoitteet ja mittaroimaan vastuullisuustyötänne.

Biodiversiteetti

Joko yrityksessänne on tunnistettu toimintanne luontovaikutukset? Yritysvastuun edelläkävijät eivät enää tyydy asettamaan ilmastotavoitteita, vaan kiinnittävät huomionsa myös luonnon monimuotoisuuden turvaamiseen. Tuemme teitä negatiivisten luontovaikutustenne minimoimisessa ja positiivisten maksimoinnissa.

Sidosryhmät

Sidosryhmät ovat ratkaisevan tärkeitä yritysten menestykselle. Laadimme sidosryhmäkartoitukset ja -suunnitelmat ja autamme teitä kohti hedelmällistä sidosryhmäyhteistyötä – oli kyse sitten asiakkaista, työntekijöistä, kansalaisista tai päätöksentekijöistä.

Asiantuntijatyöt

Haluatteko keskittyä tiettyyn osa-alueeseen vastuullisuustyössänne tai onko teillä mielessänne jo joku toimintanne kestävyyttä parantava hanke? Tarjoamme käyttöönne osaamisemme ja autamme teitä viemään hankkeenne sujuvasti läpi. Voimme vetää projektit itsenäisesti läpi tai tuoda mukaan omaa substanssiasiantuntemustamme.

Koulutukset

Tarvitseeko vastuullisuusosaamisenne päivitystä? Pidämme tarpeisiinne sopivat koulutukset yritysvastuun uusimmista tuulista, biodiversiteetin turvaamisesta, sidosryhmäyhteistyön merkityksestä, arvoketjujen vastuullisuudesta – missä tarve yrityksessänne onkaan.

Koulutukset

Räätälöimme yrityksenne tarpeisiin sopivat koulutukset eri vastuullisuusteemoista. Katso alta esimerkkejä koulutuspaketeistamme.

Vastuullisuusstartti: Vauhtia vastuullisuustyöhön

Johdatus yritysvastuun uusimpiin tuuliin. Millainen on yritysten toimintaympäristö yritysvastuun näkökulmasta juuri nyt? Mitä vastuulliselta yritykseltä tänä päivänä odotetaan? Millä tavalla yrityksenne voisi aloittaa tai vauhdittaa vastuullisuustyötään? Koulutuksesta hyötyy erityisesti vasta vastuullisuustyötään aloitteleva yritys.

Biodiversiteetti ja luontokato: Mitä jokaisen yrityksen tulee tietää

Moni organisaatio on vasta heräämässä biodiversiteetin merkitykseen omalle liiketoiminnalleen. Luontokato on ilmastonmuutokseen rinnastettavissa oleva kestävyyskriisi, jota jokaisen yrityksen tulee olla osaltaan ratkomassa. Kerromme miten!

Avaimet onnistuneeseen sidosryhmätyöhön

Tunnetteko jo yrityksenne keskeiset sidosryhmät? Millaisia odotuksia eri sidosryhmillä on? Valotamme koulutuksessa yrityksen sidosryhmien tunnistamista, suunnitelmallista sidosryhmäyhteistyötä sekä tapoja toimia sidosryhmien kanssa käytännössä. Koulutus on suunnattu erityisesti maata käyttävän sektorin toimijoille.

Metsäsertifioinnin ABC / Syväsukellus metsäsertifiointiin

Metsäsertifioinnin ABC:

Vastuullinen metsien käyttö perustuu metsäsertifiointiin. Esittelemme keskeiset metsäsertifiointijärjestelmät sekä niiden erot ja kerromme, mikä niiden merkitys on markkinoilla. Koulutus sopii kaikille yrityksille, jotka ovat arvoketjujensa kautta tekemisissä puusta lähtöisin olevien tuotteiden kanssa.


Syväsukellus metsäsertifiointiin:

Haluatteko syventää osaamistanne FSC- tai PEFC-metsäsertifioinnista tai puun alkuperäketjun sertifioinnista? Pohdituttaako, miten uudistuneet metsänhoidon standardit tulisi viedä käytäntöön? Räätälöimme koulutuksemme juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi!

Muuta

Mistä vastuullisuusteemasta haluaisitte omassa yrityksessänne oppia lisää? Ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka voimme auttaa!