Parasta tietoa ja ketterää palvelua

Tiimillämme on pitkä työkokemus vaativista asiantuntija- ja johtotehtävistä aina kansainvälisistä pörssiyrityksistä startupeihin, kansalaisjärjestöihin, valtionhallintoon ja edunvalvontaorganisaatioihin. Teemme vastuullisuustyötä strategisella tasolla, mutta emme pelkää laittaa käsiämme saveen, kun strategia pitää saada jalkautetuksi käytännössä organisaation jokaiselle tasolle.

Luontoa Consulting on ketterä ja asiantunteva kumppani kaiken kokoisille organisaatioille kestävyysmurroksen toteuttamisessa. Tunnemme yritysvastuun vaatimukset ja tiedämme kuinka ne sovitetaan yhteen liiketoiminnan tavoitteiden kanssa. Toimimme verkostomaisesti yhdessä asiantuntijakumppaneidemme kanssa. Tämän ansiosta voimme ottaa vastaan laajojakin toimeksiantoja.

Ota yhteyttä, jos voimme auttaa sinua ja organisaatiotasi matkallanne kohti kestävämpää tulevaisuutta!

Tiimimme

Co-Founder & Senior Consultant

Johanna Haapala

Johanna on aloittanut työuransa metsätalouden kentän tehtävistä, joista hän on kulkenut kohti ympäristöön ja vastuullisuuteen liittyviä tehtäviä. Johanna on strateginen visionääri, jolla on lisäksi vahvaa osaamista ja näkemystä vastuullisuustyön käytännön jalkauttamisesta organisaatioiden kaikille tasoille. Erityisosaamista Johannalla on muun muassa sosiaalisen vastuun ja vesistöjenhoidon teemoissa. Johanna on inspiroiva kouluttaja, joka energisyydellään innostaa myös muut mukaan vastuullisuustyötä parantamaan.

Co-Founder & Senior Consultant

Lauri Moisander

Lauri on työurallaan toiminut niin metsäteollisuuden kuin järjestöjen palveluksessa Suomessa ja kansainvälisesti. Hän on kokenut sidosryhmien näkemysten yhteensovittaja, jonka erityisosaamista on vastuullisten toimintaperiaatteiden ja prosessien kehittäminen, sekä maankäytön vaikutusten tunnistaminen ja mittaaminen. Laurilla on laaja kokemus vaativien, kansainvälisten sidosryhmäprojektin suunnittelusta aina niiden onnistuneeseen läpivientiin saakka, ja hän omaa laajat kansainväliset verkostot. Jos olet kiinnostunut yrityksesi toiminnan kestävyysvaikutusten tunnistamisesta ja mittaamisesta, ota yhteyttä!

Co-Founder & CEO

Inka Musta

Inka on yritysvastuun pitkän linjan ammattilainen, joka on tehnyt uraa kansainvälisissä tehtävissä kestävään luonnonvarojen käyttöön liittyen. Inkalla on vahvaa osaamista vastuullisuustyön strategisesta johtamisesta sekä vastuullisuusraportoinnista ja viestinnästä. Hän tuntee yritysvastuuseen liittyvän lainsäädännön sekä sidosryhmien odotukset, ja osaa tukea yrityksiä niiden sovittamisesta yhteen liiketoiminnan tavoitteiden kanssa.

Senior Consultant

Lauri Tamminen

Laurilla on vahva kansainvälinen kokemus liiketoiminnan kehittämisestä ja liikkeenjohdon konsultoinnista. Hänellä on erityisosaamista paikkatiedon, modernien tiedonkeruumenetelmien, ja tekoälyn hyödyntämisestä luonnonvarojen hallinnassa. Laurilla on kokemusta myös ohjelmistokehityksestä, ja laaja ymmärrys siitä, miten uusia teknologioita voidaan valjastaa palvelemaan vastuullista liiketoimintaa.

Lauria ajaa eteenpäin halu auttaa asiakkaitamme kestävyysmurroksessa, joka takaa elinvoimaisen planeetan hänen lapsilleen ja tuleville sukupolville.

Neuvonantaja

Panu Halme

Dosentti, luonnonsuojelubiologi ja yliopistonlehtori Panu Halme vahvistaa Luontoan ekologista osaamista ja tuo uusimman tieteellisen tiedon mukaan Luontoan työhön. Panu on arvostettu tutkija ja yhteiskunnallinen keskustelija. Hän on ollut mukana lukuisissa tutkimus- ja selvityshankkeissa eri sektoreiden luontovaikutusten selvittämiseksi ja toiminnan kehittämiseksi kohti luontopositiivisuutta. Viime aikoina yksi hänen keskeisimmistä tutkimusaiheistaan on ollut ekologisten kompensaatioiden kehittäminen.

Panu haluaa olla tukemassa yrityksiä ilmasto- ja luontokriisien ratkaisussa ja tuoda osaamisensa Luontoan kautta vahvemmin yhteiskunnan käyttöön.


Yhteistyökumppanimme

Yhdessä asiantuntevien kumppaneidemme kanssa tarjoamme kaikki yritysvastuuseen liittyvät palvelut asiakkaillemme kätevästi yhden luukun periaatteella.

Laininen Law on vuodesta 2018 asti toiminut asianajotoimisto.

Laininen Law on erikoistunut finanssialan yritysten ja muiden yritysasiakkaiden oikeudellisten asioiden hoitamiseen. Toimimme asiakkaidemme luotettuna kumppanina ja hoidamme asiakkaidemme asioita pitkäjänteisesti. 

Finanssiregulaatio ja compliance sekä vastuullinen yritystoiminta ja ilmastotyö ovat toimintamme painopistealueita. Avustamme myös Legal-asioissa, mm. sopimusjuridiikan parissa ja erilaisten selvitysten laatimisessa.

Opinio Juris Oy on yritysvastuun ja kestävän kehityksen kokonaisuuteen ja sitä määrittävään sääntelyyn erikoistunut asiantuntijayritys ja Suomen ensimmäinen vastuullisuusjuridiikkaan erikoistunut lakitoimisto. Opinio Jurisin juristiasiantuntijat Merja Pentikäinen ja Juho Saloranta ovat kansainvälisestikin tunnustettuja alan osaajia. Opinio Jurisin asiantuntijoilla verkostoineen on syväosaamista erityisesti sosiaalisen vastuun ja sen perustana olevan ihmisoikeusvastuun kysymyksissä. Lisäksi he hallitsevat taloudellisen vastuun ja hyvän hallinnon teemat ja kuuluvat vastuullisen sopimisen eturivin asiantuntijoihin.