Luontoan joukko kasvaa – Lauri Tamminen vastaamaan asiakkuuksien kehittämisestä

Luontoa Consultingin rivit vahvistuvat, kun MMM, metsäekologi Lauri Tamminen aloittaa Luontoalla.

Luontoa Consultingin rivit vahvistuvat, kun MMM, metsäekologi Lauri Tamminen aloittaa Luontolla. Lauri on tehnyt pitkän työuran Suomessa ja kansainvälisesti konsultoinnin, myynnin ja tuotekehityksen parissa metsäsektorilla. Ennen siirtymistään Luontoan palvelukseen hän on työskennellyt muun muassa CollectiveCrunchilla, Simosolilla, Induforissa ja FAO:lla. Erityisosaamista Tammisella on muun muassa paikkatietoon, järjestelmäkehitykseen ja kansainvälisiin projekteihin liittyen.

Luontoan biodiversiteettiin ja muihin yritysvastuuteemoihin liittyvä osaaminen on luonut kiinnostusta niin asiakkaiden kuin yhteistyökumppaneiden keskuudessa.

– Kulunut reilu vuosi on näyttänyt, että Luontoan palveluille yritysten ekologisen ja sosiaalisen vastuullisuuden kehittämisessä on kysyntää. Lauri tuo meille mukanaan vahvaa myyntiosaamista sekä vankkaa konsulttikokemusta. Näin voimme keskittyä palveluidemme kehittämiseen ja saamme lisää tekeviä käsiä vastaamaan asiakaskysyntään. Laurilla on myös erittäin vankkaa substanssiosaamista kestävän maankäytön kysymyksissä, ja olemme innoissamme, kun saamme hänet mukaan, kertoo Luontoan toimitusjohtaja Inka Musta.

– Olen jo pitkään haaveillut työstä, jossa pääsen käyttämään minulle kertynyttä kokemusta itselleni tärkeiden teemojen parissa. Luontoan visio luontokadon pysäyttämisestä on innostava lähtökohta työlleni. Minuun vetosi myös Luontoan mahtava tiimi ja yrityskulttuuri, jossa työhön suhtaudutaan intohimoisesti, mutta myös muulle elämälle jätetään tilaa. Odotan jo kovasti, että pääsen yhdessä koko tiimin kanssa tarjoamaan konkreettisia ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin, sekä samalla toteuttamaan Luontoan visiota, Lauri Tamminen sanoo.

Luontoa Consulting on ketterä ja asiantunteva kumppani kaiken kokoisille organisaatioille kestävyysmurroksen toteuttamisessa. Tunnemme yritysvastuun vaatimukset ja tiedämme kuinka ne sovitetaan yhteen liiketoiminnan tavoitteiden kanssa.

Lisätietoja:

Inka Musta, toimitusjohtaja, inka@luontoaconsulting.fi, 040 6349900

Lauri Tamminen, lauri.tamminen@luontoaconsulting.fi, 040 7072896

LinkedIn
Facebook
Threads
X
WhatsApp
Email