Krista Pokkinen

Krista Pokkinen aloittanut Luontoan luontoasiantuntijana

Ympäristötieteilijä Krista Pokkinen aloittanut Luontoan luontoasiantuntijana. Hän tulee työskentelemään Luontoan asiakasprojekteissa ja erilaisissa hankkeissa, ja tuo niihin mukanaan uusinta ekologista osaamista tiedemaailmasta.

FM, ympäristötieteilijä Krista Pokkinen tulee työskentelemään Luontoan asiakasprojekteissa ja erilaisissa hankkeissa, ja tuo niihin mukanaan uusinta ekologista osaamista tiedemaailmasta.

Krista Pokkinen on valmistunut Jyväskylän yliopistosta filosofian maisteriksi. Pro gradu -tutkielmansa hän teki ekologisesta kompensaatiosta. Ympäristötieteiden lisäksi hän on opiskellut lakia, taloustieteitä ja markkinointia, ja vahvistaa näin Luontoan tiimiä kokonaan uusilla osaamisalueilla.

Pokkinen on työskennellyt aikaisemmin muun muassa Suomen Akatemian yhteydessä toimivan Strategisen tutkimuksen neuvoston (STN) rahoittamassa BOOST-hankkeessa. BOOST-hankkeessa tavoitteena on rakentaa tutkittuun tietoon perustuva ekologinen kompensaatiojärjestelmä. Hankkeessa Pokkinen työskenteli esimerkiksi luontohaittojen laskennan, kompensaatiolaskennan sekä kompensaatiotoimenpiteiden parissa.

”Olemme iloisia saadessamme Kristan vahvistamaan entisestään Luontoan ekologista osaamista. Myös Kristan talous- ja oikeustieteen osaaminen vahvistaa Luontoan kykyä vastata asiakkaidemme tarpeisiin esimerkiksi luontopääomaan, luontojalanjälkilaskentaan ja luontohyvityksiin liittyen. Pidämme arvokkaana, että saamme Kristan kautta tiimiimme uusinta tieteellistä osaamista suoraan akateemisesta maailmasta”, sanoo Luontoan toimitusjohtaja Inka Musta.

Krista Pokkinen odottaa pääsevänsä Luontoalla mukaan kiinnostaviin projekteihin ja oppimaan lisää erityisesti yritysvastuun teemoista.

”On mahtavaa päästä osaksi Luontoan ammattitaitoista tiimiä. Odotan työtehtäviltäni luonnon hyvinvoinnin sekä vastuullisen liiketoiminnan edistämistä. Siinä missä pääsen laajentamaan osaamistani luontoasiantuntijana, uskon myös tuovani vahvan lisän Luontoan asiantuntijatiimiin”, Krista Pokkinen sanoo.

LinkedIn
Facebook
Threads
X
WhatsApp
Email